|
Autor | Mesaj |
---|
[AMG]Hombre Administrator
Reputatie : 0
| Subiect: Recrutari admin Dum Noi 20, 2011 8:28 am | |
| Au inceput recrutarile admin.Haideti cu cererile de admin,pentru a prinde un grad cat mai bun.Ip serverului este 188.173.90.151:2701.
Nick : Nume : Varsta : Y!M : Steam : (On/Off) Experienta adminat : Acces dorit : De ce Doresti acest acces :
|
|
| |
Sataniu Banned userMesaje : 142
| Subiect: Re: Recrutari admin Dum Noi 20, 2011 8:34 am | |
| |
|
| |
Sharinganul Administrator
| Subiect: Re: Recrutari admin Lun Noi 21, 2011 5:41 am | |
| Nick :@DrZ-Dars Nume :Re,is Varsta :15 Y!M :yo_smecherul_remus2009 Steam :off Experienta adminat :3 ani Acces dorit : Da-mi ce vrei De ce Doresti acest acces :Sa ajut sv,sa pastrez un limbaj adecvat si sa banez codatii |
|
| |
| Subiect: Re: Recrutari admin Lun Noi 21, 2011 6:59 am | |
| Hmmmm... Deocamdata Administrator vedem pe parcurs Dami Pm cu nume si parola la id de mess baiat_simpatik@ymail.com sau pe skype baiat_cool14 Aaa si vezic a in majoriitatea timpului stau invizibil pe mess sa nu ma bata toti la cap So BUMP |
|
| |
ion99 User
| Subiect: Cerere de admin Lun Noi 21, 2011 8:59 am | |
| Nick :IoOnUtZ#Feed Nume :Ionut Varsta :13 Y!M :experthaker Steam : (On/Off): OFF Experienta adminat :2 ani:) Acces dorit :Administator De ce Doresti acest acces Sa vad ce pot face cu codatii. Stiu ca e servarul nou. Eu sunt prietenul lu M3zoo . Sunt baiatu care era le el:) |
|
| |
| Subiect: Re: Recrutari admin Lun Noi 21, 2011 9:01 am | |
| Acceptat administrator added dami pm la id de skype baiat_cool14 si dami pm cu nume si parola
|
|
| |
iulianoo12 User
| Subiect: Re: Recrutari admin Lun Noi 21, 2011 9:22 am | |
| Nick : Nume : Varsta : Y!M : Steam : (On/Off) Experienta adminat : Acces dorit : De ce Doresti acest acces
@RaZzOr : Warn pe forum Reason : necompletarea cereri |
|
| |
| Subiect: Re: Recrutari admin Mar Noi 22, 2011 6:20 am | |
| Recrutarile vor fi inchise peste 2 zile deci daca doriti grad mai mare de administrator post here si repede
Bump
Haideti cu cererile |
|
| |
| Subiect: Re: Recrutari admin Mar Noi 22, 2011 6:27 am | |
| - Citat :
- Nick :IoOnUtZ#Feed
Nume :Ionut Varsta :13 Y!M :experthaker Steam : (On/Off): OFF Experienta adminat :2 ani:) Acces dorit :Administator De ce Doresti acest acces Sa vad ce pot face cu codatii. Stiu ca e servarul nou. Eu sunt prietenul lu M3zoo . Sunt baiatu care era le el:) Greseala mea admin recuperat |
|
| |
| Subiect: Re: Recrutari admin Mier Noi 23, 2011 9:30 am | |
| Recrutari inchise vad ca nimeni nu mai face post asa ca dau tc la recrutari |
|
| |
[AMG]Hombre Administrator
| Subiect: Recrutari admin Joi Noi 24, 2011 9:30 am | |
| Se redeschid Recrutarile.Haideti Nick Server : Nume Real : Varsta : Experienta in adminat ( aici scrieti cat tim pati avut admin pe toate serverel in total ) : De cat timp joci Cs: Cam asta e GO GO GO! |
|
| |
| Subiect: Re: Recrutari admin Joi Dec 22, 2011 10:12 am | |
| Vad ca nimeni nu posteaza asa ca Recrutari Offf
#TC |
|
| |
Continut sponsorizat
| Subiect: Re: Recrutari admin | |
| |